tiistai 28. helmikuuta 2017

Rengashommia



Sähköjen ollessa kunnossa oli mukava jatkaa kasaamista. Aikalaillahan pyörä alkaa jo tässä vaiheessa näyttämään hyvältä. Etulokari saatiin paikalleen kun keulaa hieman nostettiin asianmukaisen telineen avulla. Renkaat laitettiin tilaukseen MP-renkaat.fi sivustolta. Riekkoniemen pojat toimittivat renkulat varsin huokeaan hintaan kotiovelle alle viikossa tilauksesta. Hinnasta sen verran että valitsemani Heidenaut olisivat tulleet maksamaan n. 40% enemmän jopa muualta netistä tilaamalla.

Vanteisiin sennettiin MotionPron kehutut liimattavat vannenauhat.



Ennen renkaita vanteisiin asennettiin MotionPron liimattavat vannenauhat, joista olen kuullut paljon kehuja. Vanteiden kehät olivat toki jo saaneet kosteudesta ihan riittäviä ruostevurioita, mutta näillä nauhoilla ne olisi pystynyt estämään alkuperäisten kumirimpuloiden sijaan.

Uudet Heidenaut! Edessä K33 ja takana K34. Kuvio on lähes identtinen, mikä oli tärkeintä.
Renkaat asennettiin paikallisessa RengasStopissa paikalleen ja siitä sitten samantien talliin asentamaan. Sinkityksessä oli tullut niin paljon pintaa lisää akseleihin, että niitä piti useita kertoja hioda ennenkuin ne mahtuivat paikalleen. Juuri kun olin saanut takapään hienosti nippuun sain vain todeta, että takajarrukengät olivat tiensä päässä. Suomesta kenkiä ei siihen hätään saanut, joten tilasin ne Saksasta. Toimitus hieman venyi, mutta lopulta kengät saatiin paikalleen ja takapää nippuun.
Etupäässä ongelmia ei ollutkaan, vaan asennus sujui hienosti.

Melkoisen äheltämisen jälkeen takapää vihdoin kasassa.
Honda alkaa viimein näyttää taas moottoripyörältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti